Str. Mareșal Constantin Prezan, nr. 15 0356 432 550 contact@drpirjol.ro

Testare psihologica

Centrul medical Dr. Pirjol este centru medical autorizat pentru eliberarea fisei medicale pentru angajare, a fisei medicale permis auto, a fisei medicale portarma si a avizului medical pentru soferi profesionisti/functii siguranta circulatiei.

  • Testare si evaluare psihologica a persoanelor care solicita permis auto (categoriile A, AM, A1, A2, B, BE, B1, C, C1, CE, C1E, D, D1, D1E);
  • Testare si examinare psihologica a conducatorilor auto la solicitarea angajatorului/institutiei abilitate – sesizare, accident, angajare, redobandire permis  auto suspendat sau anulat;
  • Testare si evaluare psihologica la angajare si periodica a celor care conduc autovehicule de serviciu sau personale in interesul firmei si in timpul orelor de serviciu sau se deplaseaza cu acestea intre locul de munca si  domiciliu;
  • Consiliere psihologica in scopul constientizarii punctelor slabe si gasirii de modalitati compensatorii  de care individul dispune pentru a-si construi o strategie individualizata in activitatea de conducere auto. De asemenea, consilierea poate veni in intampinarea conducatorului auto prin pregatirea psihologica in scopul realizarii unei bune calibrari intre stilul de conducere auto spre care inclina si solicitarile din trafic.

Testul psihologic la obtinerea permisului auto va urmari prezenta la nivel de admisibilitate a capacitatilor cognitive, psihomotorii, de reglare si autoreglare, precum si a trasaturilor de personalitate necesare formarii si consolidarii comportamentului specific activitatii de conducere auto.

In plus, examenul psihologic auto va stabili nivelul in care este valorizat comportamentul de securitate rutiera a potentialului sofer.

Sunt evaluate in acest sens: calitatile perceptive si ale atentiei (precizie, eficienta, concentrare, mobilitate, distributivitate), memoria imediata, nivelul abilitatilor psiho-motorii (timp de reactie, vigilenta, coordonare senzoriomotorie, autocontrol, capacitate de invatare motorie, rezistenta la factori perturbatori, nivel global de performanta), atitudinea fata de risc, echilibrul  emotional si  nivelul de rezistenta la stres .

Siguranta circulatiei

Obtinere permis

Port arma

Medicina muncii

Acte Necesare Pentru Servicii Clinica

Testare Psihologica

Test Psihologic Pt Fisa Descolarizare Auto

09.00-16.00

50LEI

Aviz Psihologic Din Cadrul Sigurantei Circulatiei

09.00-16.00

75LEI

Aviz Psihologic Port Arma

09.00-16.00

75LEI

Aviz Psihologic Pe Medicina Muncii

09.00-16.00

50LEI

Aviz Psihologic Ambarcatiuni

09.00-16.00

75LEI

Centrul Medical Dr. Pirjol

Servicii medicale de calitate la cele mai inalte standarde !